[Cégembléma]

Kezdőlap

VIP 2

 

Fel


VIP 2

 

Közutak, terek, parkolók, közlekedési területeinek világítására.

 


Javasolt fénypontmagasság: 4 – 10 m.

A lámpatestalsóház korrózióálló könnyűfémből készül, mely belül fehér szürke színre van festve. A festés ráégetett lakkréteggel van stabilizálva, a külső időjárási hatásokkal szemben. Alapszín: RAL 7035, de kívánságra a RAL bármilyen szín- árnyalatát tudjuk szállítani.

Felerősítés: A lámpatestek felerősítését, az alumínium házba illeszthető adapterrel biztosítjuk. Az adapter a függőleges és vízszintes felerősítést egyaránt lehetővé teszi. Nagy előnye, hogy minden fajta oszlop-keresztmetszethez használható, akár függőleges, akár vízszintes kiépítésben. A felerősítése egy keresztben menő belső hatlapfejü csavarral, és kontraanyával van megoldva M x 15 DIN 916 A2 szabványnak megfelelően. A lámpatesteket csak vandálbiztos polikarbonát üvegburákkal, vagy akril, sima tiszta üvegekkel választhatók. A bura anyaga típustól függően lehet: polimetaklírát átlátszó, polikarbonát átlátszó kivitel.

Megrendelési példa: VIP 2 1 x 70 W PC.

Az optikai rendszer nagy tisztaságú alumíniumból készül tükrösített változatban. A tükör reflektorok magas fényű eloxált széles sugárzó fény elosztó tulajdonságokkal van kialakítva. A lámpatestek elektromos felépítései minden esetben kiegyenlített ( kondenzátorral) kivitelben készülnek, vagy elektromos előtéttel (EVG) vagy hagyományos előtéttel (KVG) A házhoz kapcsolódó zárszerkezet a tökéletes szigetelést biztosítja, valamint az üzemeltetés során szerszámnélküli beavatkozást tesz lehetővé.

Lámpatest védettsége: IP 65

Elektronikus rész a lámpatest házban lévő tartósínből könnyen kiemelhető így ellenőrzést, valamint a szerelhetőséget megkönnyítő.

 

Kezdőlap ] Fel ]