[Cégembléma]

Kezdőlap

Bomba

 

Fel


Bomba

 

Közutak, terek, parkolók, közlekedési területeinek világítására.

 


Javasolt fénypontmagasság: 4 – 8 m.

A lámpatestalsóház korrózióálló künnyüfémöntvényből készül (RAL 7021) fekete-szürke színre, felső műanyag  tető (RAL 7035)  szürke színre van festve. A festés ráégetett lakkréteggel van stabilizálva, a külső időjárási hatásokkal szemben Kívánságra a RAL bármilyen színárnyalatát tudjuk szállítani.

Felerősítés: A lámpatestek felerősítését, az alumínium öntvényházba illeszthető adapterrel biztosítjuk. Az adapter a függőleges felerősítést lehetővé teszi, minden oszlopkeresztmetszethez használható, akár függőleges oszlopra, karra 42 és 60 mm keresztmetszeteket figyelembe véve.

A felerősítés egy keretbe menő belső hatlapfejü csavarral, és kontraanyával van megoldva. szabványoknak megfelelően.

A lámpatesteket vandálbiztos polikarbonát szilikát üvegburákkal, vagy akril, sima tiszta strukturált üvegekkel választhatók.

A bura anyaga típustól függően lehet: polimetaklírát átlátszó, polimetaklírát bordázott, polikarbonát átlátszó kivitelű.

Az optikai rendszer nagy tisztaságú alumíniumból készül tükrösített változatban. A tükör reflektorok magas fényű eloxált széles sugárzó fény elosztó tulajdonságokkal van kialakítva.

A lámpatestek elektromos felépítései minden esetben kiegyenlített ( kondenzátorral) kivitelben készülnek, vagy elektromos előtéttel (EVG) vagy hagyományos előtéttel (KVG) A házhoz  kapcsolódó zárszerkezet a tökéletes szigetelést biztosítja, valamint az üzemeltetés során szerszámnélküli beavatkozást tesz lehetővé.

Lámpatest védettsége: IP 66.

 

Kezdőlap ] Fel ]