[Cégembléma]

Kezdőlap

Smart 150

 

Fel


Smart 150

 

Közutak, terek, parkolók, közlekedési területeinek világítására.

 


Javasolt fénypontmagasság: 4 – 12 m.

A lámpatestalsóház korrózióálló könnyűfémből készül, mely belül fehér szürke színre van festve. A festés ráégetett lakkréteggel van stabilizálva, a külső időjárási  hatásokkal szemben. Alapszín: RAL 7035, de kívánságra a RAL bármilyen szín- árnyalatát tudjuk szállítani.

Felerősítés: A lámpatestek felerősítését, az alumínium házba illeszthető adapterrel biztosítjuk. Az adapter a függőleges  és vízszintes felerősítést egyaránt lehetővé teszi. Nagy előnye, hogy minden fajta oszlop-keresztmetszethez használhat.

A lámpatesteket csak vandálbiztos polikarbonát  üvegburákkal, vagy akril, sima tiszta üvegekkel választhatók. A bura anyaga típustól függően lehet: polimetaklírát átlátszó, polikarbonát átlátszó kivitel.

Megrendelési példa: SMART-150 1 x 100 W PC.

Az optikai rendszer nagy tisztaságú alumíniumból készül tükrösített változatban. A tükör reflektorok magas fényű eloxált széles sugárzó fény elosztó tulajdonságokkal van kialakítva.

A lámpatestek elektromos felépítései minden esetben kiegyenlített (kondenzátorral) kivitelben készülnek, vagy elektromos előtéttel (EVG) vagy hagyományos előtéttel (KVG) A házhoz  kapcsolódó zárszerkezet a tökéletes szigetelést biztosítja, valamint az üzemeltetés során szerszámnélküli beavatkozást tesz lehetővé.

Lámpatest védettsége: IP 65.

 

Kezdőlap ] Fel ]